עוף משופד ברוטב בוטנים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו עוף משופד עם רוטב בוטנים. מתכון זה מכין 30 מנות עם 109 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר חום, פלפל צ'ילי אנצ' ו טחון, חמאת בוטנים שמנמנה ומיץ ליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון של 30%, המנה הזו לא כל כך גדולה. נסו עוף משופד עם מטבל בוטנים חריף, בשר שיפוד עם רוטב צדפות, ו פירות בגריל משופדים עם רוטב דבש יוגורט נטבע עבור מתכונים דומים.
הוראות
משטחים עוף ל-1/4 אינץ'. עובי; חותכים לאורכו ל -1 אינץ'.- רצועות רחבות. בקערה קטנה שלבו את מיץ התפוזים, רוטב הסויה, מיץ הליים, חמאת הבוטנים, השום, אבקת הקארי, הכמון ופלפל הצ ' ילי.
יוצקים 1 כוס תערובת לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים את העוף; חותם שקית ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או למשך הלילה. מכסים ומקררים את התערובת שנותרה.
מסננים עוף וזורקים את המרינדה. השחילו עוף על 30 שיפודי עץ ממתכת או ספוגים. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, ציפו קלות את מתלה הגריל. צולים עוף, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מהחום במשך 3-4 דקות בכל צד או עד שכבר לא ורוד, צולה עם תערובת מיץ שמורות.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את חלב הקוקוס, חמאת הבוטנים, מיץ הלימון, רוטב הסויה, הסוכר החום, השום, הג ' ינג ' ר ופתיתי הפלפל. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט.
מעבירים למעבד מזון; מוסיפים שמנת. מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. התווית הצהובה של ווב קליקוט ברוט עם שקית מתנה איזותרמית עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 70 דולר לבקבוק.
![ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית]()
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי השומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא עתיק שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה בית ווב קליקוט מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים המעולים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך טיפוסי קליקוט, בעוד מגע של פינו מיוניר מסכם את התערובת. שרדונה מוסיפה את האלגנטיות והעדינות החיוניות ביין מאוזן לחלוטין.