עוף מתבשל לאט ביין אדום
עוף בבישול איטי ביין אדום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 255 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, מלח, עלי דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בישול איטי קוק au Vin (עוף ביין), יין מתובל איטי + 12 ימים של מתנות {יום 3: סיר בישול איטי KitchenAid}, ו בישול איטי הרהר יין (מתכונים דומים).
הוראות
קו צלחת מיקרוגל עם מגבת נייר למיקרוגל.
מוסיפים בייקון; מכסים במגבת נייר. מיקרוגל על 3 עד 5 דקות גבוהות או עד פריך. קותלי חזיר מתפוררים.
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מוסיפים גזר, בצל, בייקון, מלח, פלפל, טימין, שום, עלי דפנה, יין ומרק.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
לרפרף כל שומן מן פני השטח של תערובת עוף. מערבבים פטריות. בקערה קטנה, מערבבים קמח ומים; מערבבים לתוך תערובת עוף. מוסיפים פטרוזיליה.
הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים; מבשלים כ -30 דקות יותר או עד שהתערובת מתעבה.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה נותרת.