עוף מתובל מנגו
עוף מתובל מנגו יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. תמורת 3.26$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 474 קלוריות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו שמן קנולן, פלפל ג'לפנו, דבש ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61%, וזה טוב. עוף מתובל מנגו, עוף מתובל עם שעועית שחורה ומנגו סלסה, ופחזניות שמנת במילוי מנגו עם רוטב מנגו-מוג'יטו מתובל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה, טורפים את הדבש, מיץ הלימון והקליפה עד שהם מתערבבים. מניחים בצד 1/4 כוס. בקערה קטנה, מערבבים בעדינות את המנגו ותערובת הדבש שנותרה; מכסים ומקררים. מערבבים בבלנדר או מעבד מזון את השמן, הבצל, הג'לפנו, הפפריקה, מלח השום, הקינמון, הפלפל האנגלי, הפלפל ותערובת הדבש השמורה; מכסים ומעבדים עד שהבצל והג'לפנו קצוצים דק.
מניחים את העוף ב-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בספריי בישול. כף מחצית מתערובת התבלינים על כל חתיכה הופכים ומעלים את יתרת התערובת.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהמיץ מתבהר.