עוף מתחת ללבנה
עוף מתחת ללבנה נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 74 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 914 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם עוף, מלח כשר, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. מתכונים דומים: עוף מתחת ללבנה, עוף מתחת ללבנה, ו בריק צ'יקן.
הוראות
הכן גריל לחום גבוה, עקיף (עבור גריל פחם, גחלים בנק בצד 1 של הגריל; עבור גריל גז, להשאיר 1 או 2 מבערים כבויים).
מניחים עוף על משטח עבודה, עור כלפי מעלה. באמצעות כפות הידיים, לחץ בחוזקה על עצם החזה כדי לשטח את השד.
לשפשף עוף עם שמן; העונה עם מלח ופלפל. הכנס כנפיים מעט מתחת לשד.
מניחים עוף, צד העור למטה, על חום עקיף, להגדיר לבנים על גבי, גריל, מכוסה, עד העור הוא זהוב פריך, 25-30 דקות. באמצעות מלקחיים, להסיר לבנים; להפוך עוף, צד העור למעלה. החלף לבנים והמשיך צלייה עד עוף מבושל דרך מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רישומי הירך 74°, 25-30 דקות יותר.
באמצעות מזמרה במטבח, לחתוך עוף לאורך שני הצדדים של עמוד השדרה כדי להסיר אותו. תהפוך את העוף. לחץ על עצם החזה עד שתשמע אותו נשבר. פחדן מדי? בקש מהקצב שלך לעשות את זה בשבילך.