עוף מתחת ללבנה
עוף מתחת ללבנה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, רוזמרין, עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות רוק אור כקינוח. נסו בריק צ'יקן, עוף מתחת ללבנה, ו עוף בגריל מתחת ללבנה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את עמוד השדרה מעוף באמצעות מזמרה במטבח.
מערבבים מיונז ואת 4 המרכיבים הבאים בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip-top; מוסיפים עוף. לאטום ולהפוך למעיל. להשרות במקרר 8 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר עוף מן המרינדה, ולהשליך מרינדה.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מניחים 2 לבנים עטוף בנייר כסף כבד על פני עוף, לחיצה למטה כדי לשטח. מבשלים 20 דקות, הופכים את העוף. תמקמו מחדש לבנים. מבשלים 20 דקות נוספות או עד העוף נעשה.
הסר את העור מעוף, וחתוך לרבעים. לגלף עוף.
מגישים עם: Succotash הקיץ