תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ניובורג. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך חלב, מרק עוף, בשר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: לובסטר ניובורג, שרימפס Newburg, ו לובסטר ניובורג.
הוראות
1
מטגנים בצל בשמן במשך כ 3 דקות. מערבבים בקמח, מלח, פלפל טחון, טרגון, מרק עוף וחלב ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
2
מוסיפים את חתיכות העוף לתערובת. מערבבים בחלמון הביצה, ואז מיץ לימון, שרי ופלפל פעמון. לבשל עד העוף מחומם דרך, על 5 דקות. מערבבים את האבוקדו ומגישים על טוסט! וואלה!