עוף סטרוגנוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 252 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, שמנת, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, עוף מבושל איטי Stroganoff: העוף האהוב החדש שלך, ו סטרוגנוף עוף בסיר אחד.
הוראות
1
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הפלפל הירוק, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואת הפטריות. המשך לבשל עד הפטריות לוותר על הנוזל שלהם, כ 6 דקות, והם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים את הירקות במסננת, בהזמנת ירקות ונוזל. אתה צריך בערך 1/2 כוס של נוזל. להחזיר מחבת לחום ולהוסיף את הנותרים 1 כף שמן. עונת העוף עם 1 כפית הנותרים של מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים את העוף בקבוצות עד חום זהוב מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
תוסיף את זה לירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6
יוצקים את היין, מרק, ונוזל ירקות לתוך המחבת ומביאים לרתיחה. עם כף מעץ, לשחרר כל חתיכות חומות דבוקות למחבת ולתת לבשל ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את רוטב הברביקיו, ווסטרשייר, חרדל ורוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
שעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8
להקציף עד חלקה. מרתיחים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, לכ -11/4 כוסות. הנוזל צריך להתעבות מעט. להפחית את החום ולהקציף בשמנת החמוצה. אל תתנו לרוטב לרתוח. להחזיר את הירקות והעוף למחבת ומבשלים עד מחומם דרך.