עוף עטוף בבייקון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 363 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טרגון, חמאה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בייקון עטוף עוף, בייקון עטוף עוף, ו בייקון עטוף עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים עוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מורחים כף אחת גבינת שמנת על כל חזה עוף; למעלה עם כף אחת חמאה ו 1/4 כפית טרגון.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
3
להפשיל לעטוף עם בייקון פרוסה אחת; מאובטח עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
4
מניחים בצד תפר עוף למטה על תבנית אפייה ungreased; אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד מיצים לרוץ ברור כאשר עוף הוא פירסינג עם מזלג. הגדל את הטמפרטורה לצלייה; צלייה 8 עד 10 דקות או עד בייקון הוא פריך.