עוף עטוף בבייקון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 363 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טרגון, חמאה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בייקון עטוף עוף, בייקון עטוף עוף, ו בייקון עטוף עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים עוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מורחים כף אחת גבינת שמנת על כל חזה עוף; למעלה עם כף אחת חמאה ו 1/4 כפית טרגון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
להפשיל לעטוף עם בייקון פרוסה אחת; מאובטח עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
מניחים בצד תפר עוף למטה על תבנית אפייה ungreased; אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד מיצים לרוץ ברור כאשר עוף הוא פירסינג עם מזלג. הגדל את הטמפרטורה לצלייה; צלייה 8 עד 10 דקות או עד בייקון הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת