עוף עטוף בפרמה עם ירקות ים תיכוניים
עוף עטוף בפרמה עם ירקות ים תיכוניים היא מנה עיקרית המגישה 2. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב ושלם 30 מכיל 592 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חצאי חזה עוף, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 92% . הציון הזה מרהיב. נסו עוף עטוף בנקניק פרמה , חזה עוף ים תיכוני עם ירקות ספירליים , ומטבלי פונדו: עוף עטוף בייקון עם תרד, ירקות מולבנים ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מניחים תפוחי אדמה, קישואים, בצל, פלפלים ועגבניות בקערה גדולה.
מוסיפים את פתיתי השום, התימין והפלפל האדום; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יוצקים שמן זית, ואז מערבבים עד שהירקות מצופים בשמן אחיד.
יוצקים לתבנית זכוכית ואופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות.
בינתיים מתבלים את העוף לפי הטעם במלח ופלפל. עוטפים כל חזה עוף בשתי פרוסות פרושוטו, ומהדקים בקיסמים. לאחר שהירקות התבשלו במשך 15 דקות, מניחים את העוף העטוף בפרושוטו על גבי הירקות, וממשיכים לאפות עד שהעוף מתמצק והופך אטום, כ-30 דקות.
להגשה, מוציאים את העוף מתבנית האפייה ומניחים לנוח 5 דקות. מחלקים את הירקות הקלויים בין שתי צלחות ארוחת ערב.
הסר את הקיסמים מהעוף, ואז פורסים כל חתיכת עוף לחמש פרוסות אלכסוניות. מאווררים את העוף מעל הירקות.