עוף על האש
עוף ברביקיו נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1026 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורש רוטב ווסטרשייר, בצל, דבש, חרדל דיז'ון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 50 דקות. עם כפית ציון 79%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: עוף על האש, עוף על האש, ו עוף על האש.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
משרים את התרנגולות ב-2/3 מרוטב הברביקיו לכמה שעות או למשך הלילה במקרר.
מחממים את הגחלים בגריל פחם.
מורחים את תחתית הגריל בשכבה אחת של גחלים לוהטות ואז מוסיפים עוד כמה גחלים 5 דקות לפני הבישול, מה שישאיר את האש ארוכה יותר.
מניחים את רבעי העוף על הגריל, עם העור כלפי מטה, ומבשלים כ-45 דקות, הופכים פעם או פעמיים לבישול אחיד משני הצדדים.
מברישים במרינדה לפי הצורך. רבעי העוף נעשים כשמכניסים סכין בין רגל לירך והמיצים מתבהרים. מחק כל מרינדה שאינה בשימוש.
מגישים עם רוטב ברביקיו נוסף בצד.
בסיר גדול על אש נמוכה הקפיצו את הבצל והשום עם השמן הצמחי למשך 10 עד 15 דקות, עד שהבצל שקוף אך לא שחום.
מוסיפים את רסק העגבניות, החומץ, הדבש, רוטב ווסטרשייר, חרדל, רוטב סויה, רוטב הויסין, אבקת צ ' ילי, כמון ופתיתי פלפל אדום. מבשלים ללא כיסוי על אש נמוכה במשך 30 דקות. השתמש מיד או אחסן במקרר.
יין מומלץ: Zinfandel, ורוד נוצץ
ניתן לשלב עוף ברביקיו עם זינפנדל ורוז פאסטל נוצץ. זינפנדל פירותי ודל טאנין נהדר לכל מנת עוף ברביקיו דביקה ורטובה. אם אתם לא מרגישים יין אדום, גם רוז ברזי נוצץ יעבוד. דיווה ויוה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו]()
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.