עוף עם בטטות ובצל
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? עוף עם בטטות ובצל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1136 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 70 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, בטטות, דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי עם תפוחים, בצל ותפוחי אדמה מתוקים, בטטות ובצל מקורמל, ו בטטות עם בצל ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. לשטוף את העוף וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
טפטוף עם 1 כף של שמן העונה עם 1 1/2 כפיות של מלח 1/2 כפית של פלפל. לשפשף למעיל. צולים את העוף במשך 25 דקות.בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את תפוחי האדמה, בצל, דבש, ואת שאר השמן, מלח ופלפל. לאחר העוף כבר בתנור במשך 25 דקות, מוסיפים את תערובת הבטטה למחבת. מבשלים עוד 20 דקות.