קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

עוף עם יין וטרגון

עוף עם יין וטרגון
עוף עם יין וטרגון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap מגיש 4 . מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, שמן זית, פלפל טחון טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה די גרוע. נסו עוף עם יין אדום וטרגון, עוף בטרגון ורוטב יין Vol Au פתחים, ו עוף ברוטב שמנת טרגון יין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערת זכוכית קטנה או נירוסטה, לשלב 2 כפות של היין ו 1/2 כפית של טרגון מיובש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טרגון מיובשטרגון מיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעיל את העוף עם שמן זית ולסדר את החתיכות, עור בצד למעלה, במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מפזרים את חתיכות העוף עם הנותרים 1 כף יין ועונה עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מעל כל חתיכת עוף עם חתיכת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מבשלים את העוף במשך 15 דקות ולאחר מכן מפזרים עם הנותרים 1 1/2 כפיות טרגון. מוסיפים את העוף ומבשלים עד שהשדיים מסיימים, בערך עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
הסר את השדיים ומבשלים את הרגליים עד הסוף, כ 5 דקות יותר.
7
הסר את מחבת הצלייה מהתנור; להחזיר את השדיים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
תחמם את המטגן. למרוח את העוף ולאחר מכן לצלות עד העור הוא חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
מעבירים את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה. הגדר את המחבת מעל חום מתון ולהוסיף את תערובת היין-טרגון שמורות והמים. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להוציא כל חתיכות חומות. מרתיחים עד מופחת כ 3 כפות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
מוסיפים את כל המיצים המצטברים מהעוף וקמצוץ כל מלח ופלפל. כפית את הרוטב על העוף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
המלצת יין: יין אדום כפרי מלא מדרום צרפת הוא בחירה מושלמת עבור מאכל צרפתי מסורתי זה. גיגונדה, קפה-דה-רה, או קרוז-הרמיטאז', כל אחד מעמק הרנה, יהיה בחירה טובה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)