קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

עוף עם יין וטרגון

עוף עם יין וטרגון
עוף עם יין וטרגון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap מגיש 4 . מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, שמן זית, פלפל טחון טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה די גרוע. נסו עוף עם יין אדום וטרגון, עוף בטרגון ורוטב יין Vol Au פתחים, ו עוף ברוטב שמנת טרגון יין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערת זכוכית קטנה או נירוסטה, לשלב 2 כפות של היין ו 1/2 כפית של טרגון מיובש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טרגון מיובשטרגון מיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעיל את העוף עם שמן זית ולסדר את החתיכות, עור בצד למעלה, במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מפזרים את חתיכות העוף עם הנותרים 1 כף יין ועונה עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מעל כל חתיכת עוף עם חתיכת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מבשלים את העוף במשך 15 דקות ולאחר מכן מפזרים עם הנותרים 1 1/2 כפיות טרגון. מוסיפים את העוף ומבשלים עד שהשדיים מסיימים, בערך עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
הסר את השדיים ומבשלים את הרגליים עד הסוף, כ 5 דקות יותר.
7
הסר את מחבת הצלייה מהתנור; להחזיר את השדיים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
תחמם את המטגן. למרוח את העוף ולאחר מכן לצלות עד העור הוא חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
מעבירים את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה. הגדר את המחבת מעל חום מתון ולהוסיף את תערובת היין-טרגון שמורות והמים. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להוציא כל חתיכות חומות. מרתיחים עד מופחת כ 3 כפות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
מוסיפים את כל המיצים המצטברים מהעוף וקמצוץ כל מלח ופלפל. כפית את הרוטב על העוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
המלצת יין: יין אדום כפרי מלא מדרום צרפת הוא בחירה מושלמת עבור מאכל צרפתי מסורתי זה. גיגונדה, קפה-דה-רה, או קרוז-הרמיטאז', כל אחד מעמק הרנה, יהיה בחירה טובה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)