עוף עם כרוב ופריקי-עדשים פילאף
עוף עם כרוב פריקה-Lentil Pilaf נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא כרוב, שמן זית, צימוקים הונזה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף עם כרוב ופריקי-עדשים פילאף, פריקי פילאף מרוקאי, ו Burghul & Freekeh Pilaf (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים כמון בdryskillet קטן על חום בינוני עד קלוי, על 2 דקות.
הסר מהחום; addvinegar ושום.
בואו לעמוד במשך 30 שניות.
העברה לבלנדר; להוסיף שמן ומרכיבים next3. פירה. מתבלים במלח.
חום 2 כפות שמן בהלהמחבת nonstick כבדה על mediumheat. עוף העונה עם מלח. עבודה ב2 קבוצות והוספת 1 כף שמן ביןאנבאצ ' ים, לבשל עוף בשכבות בודדות untilbrooked משני הצדדים ופשוט cookedthrough, 2-3 דקות לכל צד.
להעביר צלחת toa ואוהל עם לסכל כדי להתחמם.
הסר מחבת מחום; הוסף 1/4 כוס מים.מערבבים, מגרד את חתיכות השחמה.
להקציף in1 / 4 כוס ויניגרט. לגרד רוטב לתוך קערה.
ממיסים חמאה עם 1 כף שמן באותו מחבתעל חום בינוני-נמוך.
להוסיף שום cookuntil רק מתחיל חום, 1-2 דקות.זרוק שום. עבודה בקבוצות 3 וחיפוי יותר שמן לפי הצורך, להוסיף כרוב toskillet ולזרוק עד נבול, 1-2 אצווה minutesper.
מעבירים לקערה גדולה. בהיר עם מלח. כיסוי כדי להתחמם.
הוסף פריקה ועדשים לאותו מחבת.להגביר את החום; מערבבים עד חם, 2-3 דקות.
כפית פילאף על צלחות. למעלה עם עוף.
להקציף מיצים מן הצלחת עם עוף intosauce; לטפטף מעל עוף פילאף. עם כרוב.
550 קלוריות, 29 גרם שומן, 28 גרם פחמימות