קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

עוף עם פטריות Chanterelle ויין Marsala

עוף עם פטריות Chanterelle ויין Marsala
עוף עם פטריות Chanterelle ויין Marsala עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, פטריות chanterelle, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף ופטריות ברוטב יין מרסלה, עוף, פלפלים, בצל ופטריות עם יין מרסלה, ו פטריות מוקפצות עם מרסלה יין ותימין.

הוראות

1
מערבבים קמח ופפריקה יחד בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2
הסר ולהניח בצד 1 כף של תערובת הקמח לשימוש מאוחר יותר. לדלות את העוף בתערובת הקמח כדי מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
להמיס 2 כפות חמאה במחבת על חום בינוני; לבשל ולערבב פטריות chanterelle בחמאה מומסת עד שהם משחררים את הנוזל שלהם ולהתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים פטריות לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
ממיסים 4 כפות חמאה במחבת. מבשלים את חזה העוף בחמאה המומסת עד להשחמה, כ -3 דקות לכל צד; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להחזיר את הפטריות המבושלות למחבת ומערבבים במרק עוף, שמורות 1 כף תערובת קמח-פפריקה, יין מרסלה וטרגון מיובש.
מרכיבים שתצטרך
טרגון מיובשטרגון מיובש
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים כיסוי על המחבת, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהרוטב סמיך, העוף כבר לא ורוד במרכז, והמיצים רצים ברורים, כ -20 דקות. מדחום שקורא מיידית מוכנס למרכז של חזה עוף צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף