עוף עם פטריות קרמיני ואספרגוס
עוף עם פטריות קרמיני ואספרגוס דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 276 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך אספרגוס, פטריות קרמיני, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. וזה די טוב. נסו רביולי אספרגוס עם פטריות קרמיני צרוב פאן, פסטו פיצה עם פלפלים אדומים קלויים, פטריות קרמיני ואספרגוס, ו ירכיים עוף צלויות עם פטריות קרמיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מניחים 1 חזה עוף חצי בשקית פלסטיק zip-top חובה כבדה גדולה; פאונד עד עובי 1/4 אינץ'. חזור על הליך עם עוף שנותר.
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ופלפל.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
חום 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות, שום, טימין ואספרגוס; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
לשלב מרק ו קורנפלור, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת מרק, חומץ, ומיץ למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט.