קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוף עם פיקילוס

עוף עם פיקילוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף עם פיקילוס. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 74 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1002 קלוריות. אם יש לכם עוף, בצל, פלפלים piquillo, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Pimientos Piquillos Rellenos De Bacalao, Queso Manchego con Aceitunas y Piquillos, ו פורל מנוקד עם פיקוילוס ממולא סרטן, אדאמה, ויניגרט כמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את העוף עם שום ו 1 כף מלח כשר. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה. לגרד את השום מחתיכות העוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את העוף למחבת בשכבה אחת ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך מדי פעם, עד השחמה בכל רחבי, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים את העוף למגש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד רך מאוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את פלפלים פיקילו ויין לבן ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
7
להחזיר את העוף וכל מיצים שנצברו למחבת. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה עד שהעוף רך ומבושל דרך והרוטב מעובה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להעביר את העוף למגש, כפית את הרוטב על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה