עוף עם פלפלים רבים
עוף עם פלפלים רבים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: Basquaise עוף של אלטה (עוף מטוגן עם פלפלים), עוף ופלפל, ו עוף בלסמי ופלפלים.
הוראות
בקערה בינונית, לשלב 2 כפות של מיץ לימון עם השום, צ ' יפוטלה וסוכר; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את העוף ומרינדה במשך 20 דקות.
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן עד רק עישון.
מוסיפים את הפלפלים האדומים, הצהובים והירוקים ואת צ ' ילה poblano ומטגנים על חום גבוה בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך מעט ומתחיל חום, כ 4 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך וכל הירקות חרוך מעט, על 4 דקות.
מחממים את השמן 1 כף הנותרים במחבת.
מוסיפים את העוף ומבשלים על חום גבוה בינוני עד חום בתחתית, על 4 דקות. הפעל את העוף, להפחית את החום עד בינוני לבשל את הצד השני עד חום, עוד 4 דקות.
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולפרוס 1/2 אינץ ' עבה.
בינתיים, להוסיף את ציר העוף למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, גירוד המחבת כדי לשחרר כל חתיכות משחימים, עד מופחת מעט. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר רשת. מחק את המחבת והחזר את הרוטב.
מוסיפים את החמאה ואת הנותרים 1 כפית מיץ ליים ומערבלים על חום גבוה בינוני עד incorporated. החזירו את הפלפלים, העוף והמיצים לרוטב והחממו בעדינות.
מגישים עם: אורז, טורטיות קמח מחומם אבוקדו פרוס.