המתכון עוף עם רוטב קארי בוטנים יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 40 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 938 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו רצועות פלפל, שמן canolan, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחמאת הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: קארי עוף בגריל עם רוטב בוטנים, סאטה עוף קארי קוקוס עם רוטב בוטנים, ו מכרזי ירך עוף בציפוי בוטנים ברוטב קארי קוקוס.
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים עוף חתוך, עונה וטחון עד מבושל דרך ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מוסיפים שעועית ירוקה ורצועות פלפל וממשיכים לבשל במשך 3 דקות.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4
בעוד עוף מבשל, להתחיל את רוטב קארי בוטנים. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד את כל החומרים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים רוטב למחבת מעל העוף והירקות, מערבבים לשלב. להפוך את החום עד גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית חום ומבשלים עד רוטב מתעבה מעט, על 6 עד 8 דקות.
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. המאמר Chenin Blanc עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.