קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

עוף עם ריזלינג

עוף עם ריזלינג
עוף עם ריזלינג יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1133 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך עוף, שמנת כבדה, ריזלינג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף בריזלינג, עוף בריזלינג, ו ריזלינג עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את העוף, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה קלה, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
מוסיפים את הקוניאק בזהירות להצית אותו עם התאמה ארוכה. כאשר הלהבות שוככות, מוסיפים את הריזלינג, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שדי העוף מבושלים רק, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ריזלינגריזלינג
קוניאקקוניאק
5
להעביר את השדיים לצלחת גדולה לכסות בנייר כסף. מכסים ומבשלים את הרגליים עד מבושל דרך, על 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
העבר לצלחת.
7
בינתיים, במחבת בינונית, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזל מתאדה, כ -7 דקות. להגביר את החום בינוני ומבשל, ערבוב, עד השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
בקערה, למזג את הקמח ואת הנותרים 1 כף חמאה. מערבבים את השמנת למחבת הגדולה; מביאים לרתיחה. בהדרגה לטאטא את משחת הקמח לתוך נוזל הבישול ומבשל, לטאטא, עד שלא נשאר טעם floury, 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את העוף למחבת, להוסיף את הפטריות לחמם בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה