עוף עם שאלוט
עוף עם שאלוט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 455 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך חמאה, מיץ לימון, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו עוף בשום & שאלוט, עוף בשום ובצלי שאלוט, ו עוף מטוגן בצלצלים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות.
ללטף את חזה העוף יבש עם מגבות נייר ומפזרים אותם בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל. במחבת ברזל יצוק 12 אינץ', לחמם את השמן על חום בינוני גבוה במשך 2 דקות, עד שהוא מתחיל לעשן.
מניחים את חזה העוף, צד העור למטה, במחבת ומבשלים 4 עד 5 דקות מבלי לזוז, עד חום זהוב.
באמצעות מלקחיים, להפוך את חזה העוף בצד העור למעלה, למקם את המחבת בתנור, וצולים במשך 12 עד 15 דקות, עד העוף מבושל דרך.
בינתיים, במחבת סאוט בינונית, לשלב את היין הלבן, מיץ לימון, ושאלוט ומבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך כ 5 דקות, עד רק 2 כפות של נוזל להישאר במחבת. אם זה מפחית יותר מדי, להוסיף התזה נוספת של יין לבן או מים.
מוסיפים את השמנת, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומביאים לרתיחה מלאה.
מסירים מהחום, מוסיפים את החמאה לקוביות, ומערבלים את המחבת עד שהחמאה משתלבת. לא לחמם או הרוטב יהיה "לשבור"!
מפזרים מלח ומגישים את העוף חם עם הרוטב כפית על זה.