עוף פחית בירה בסגנון פרואני
עוף פחית בירה בסגנון פרואני נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 21 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 272 קלוריות. 66 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. יום האב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם מלח, רוזמרין, חומץ וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש במיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-תפוזים כמו קינוח. זה הביא לך את כלמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 45%. נסו מרק תירס, פלפל ועוף בסגנון פרואני, עוף בגריל בסגנון פרואני עם רוטב ירוק, ו עוף צלוי בסגנון פרואני עם שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 1/2 כפיות מלח במים בקערה גדולה ומערבבים פנימה מיץ ליים. משרים עוף בתערובת במשך 10 דקות; לשטוף וללטף עוף יבש עם מגבות נייר. פירס את העוף בכל רחבי עם מזלג לעשות חורים זעירים רבים.
מערבבים בקערה קטנה חומץ, כמון, שמן זית, אורגנו, רוזמרין, פפריקה, אבקת שום, 1 כפית מלח, רוטב סויה ופלפל שחור; מערבבים מספיק בירה ליצירת משחה, כ -2 כפות. שמור את הבירה שנותרה בפחית.
לשפשף להדביק תבלינים בכל רחבי העוף, מתחת לעור, ובתוך חלל; במקרר במשך שעה 1.
מחממים גריל לחום בינוני; מדחום גריל צריך לקרוא 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) כשהמכסה סגור.
שב את העוף זקוף על פחית הבירה המלאה חלקית והאריך מקלות תוף למשטח הגריל כדי ליצור צורת חצובה שתחזיק את העוף.
גריל עוף כשהמכסה סגור עד שהעור חום ופריך ומדחום בשר הנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של השד, לא נוגע בעצם, קורא 170 מעלות פרנהייט (75 מעלות צלזיוס), בערך 1 1/2 שעות.
תנו לעוף לנוח 5 דקות לפני החיתוך.