עוף, פטריות, ובוק צ'וי קבב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף, פטריות, ו קבב צ'וי בוק. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, ירכיים עוף, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו Hoisin עוף ובוק צ'וי קבב.
הוראות
טחון ומחית שום למשחה עם קמצוץ של מלח.
מרתיחים רוטב סויה, שרי וסוכר חום בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מופחת כ 2/3 כוס, 5 עד 7 דקות. מערבבים במשחה שום, זנגביל, ושמן שומשום, ואז מגניב לטמפרטורת החדר.
יוצקים חצי מרינדה לתוך שקית sealable גדול ושאר צמרמורת עבור basting.
מוסיפים עוף לשקית ומרינדה, מקורר, מפנה שקית מדי פעם, לפחות 3 שעות.
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני-חם (חום בינוני-גבוה לגז).
בינתיים, חצי בוק צ ' וי אורך ו blanch בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (מלח 2 כפות עבור 5 מים qt) עד פריך במכרז, על 2 דקות. מיד להעביר עם מלקחיים לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל. פט בוק צ ' וי יבש מאוד, ולאחר מכן, כיפוף עלים, חוט 3 או 4 חצאים (דרך הנורה ועלים) על כל שיפודי 3 או 4. שים על מגש.
לזרוק פטריות עם שמן צמחי. פטריות חוט (דרך הצדדים) ועוף (מרינדה להשליך) על שיפודים הנותרים, לסירוגין אותם. שים על מגש אחר.
מתלה גריל שמן, ואז שיפודי עוף ופטריות גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, 6 דקות. להתהפך ולהתבשל עם כמה המרינדה שנותרה, ואז גריל, מפנה ושופע מדי פעם (אבל לא במהלך 3 הדקות האחרונות), עד עוף הוא רק מבושל דרך פטריות מכרז, 6 עד 8 דקות יותר.
מברשת קלה בוק צ ' וי עם שמן וגריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מפנה פעם אחת, עד סימני גריל מופיעים, על 2 דקות בסך הכל.