אם יש לך מרק עוף, קמח, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 91%. נסו עוף-פנה פלורנטין לאפות, שלוש גבינות עוף פנה פלורנטין, ו קרם פנה פלורנטין עם פטריות ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מלח
3
בינתיים, לזרוק עוף עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
קמח לכל מטרה
4
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים עוף; מבשלים ומערבבים 3 דקות. או רק עד שחום באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
6
להוסיף מרק ו Neufchatel; לבשל 3 דקות. או עד Neufchatel נמס, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בתרד.
מרכיבים שתצטרך
Neufchatel
תרד
מרק
7
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
8
מוסיפים לתערובת העוף; מערבבים קלות. כף חצי לתוך 2 qt. תבשיל; העליון עם 1/2 כוס מוצרלה. חזור על שכבות; מפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
עוף שלם
9
אופים 16 עד 18 דקות. או עד מוצרלה נמס ותבשיל מחומם דרך.