עוף פסטו
עוף פסטו הוא מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני עם 4 מנות. מנה אחת מכילה 347 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לך חמאה, שמן זית, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב כתבלין במחיר סביר. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רולינטיני עוף עם פסטו, בייבי תרד ואורז חום , עוף בגריל עם פסטו תרד-עירית ופסטו עוף זודלס .
הוראות
לפסטו, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה. משטחים את העוף ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי; מפזרים מלח ופלפל.
מורחים כל אחד ב-2 כפות פסטו עד למרחק של 1/2 אינץ' מהשוליים.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד קצר; לאבטח בעזרת קיסם או שיפוד מתכת קטן.
מניחים עוף ב-11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה; מברישים בחמאה.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 30-35 דקות או שהבשר כבר לא ורוד.
מסירים קיסמים או שיפודים.
למנה ראשונה, מצננים במשך 15 דקות, ואז מקררים עד לצינון.
חותכים עוף קר ל-1/2 אינץ'. פרוסות.