עוף פסנדה
עוף Pasanda עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. לך לחנות ותביא פיטס, ג'ינג'ר, יוגורט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף בלטי Pasanda, Badam Pasanda, ו טמפה וכרובית פאסאנדה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1/2 קשיו כוס במעבד מזון; תהליך עד חלקה (כ 2 דקות), גירוד הצדדים של קערה פעם אחת.
מוסיפים יוגורט; תהליך עד מעורבב היטב.
מערבבים בצל, מיץ, ג ' ינג ' ר, jalapeo בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק.
שלב כוסברה ו 4 מרכיבים הבאים (כוסברה דרך שיני) בשקית פלסטיק zip-top גדולה; להוסיף 1/2 מלח ועוף כפית. לאטום את התיק וללחוץ למעיל.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; להוסיף חתיכות עוף. מבשלים 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
מוסיפים תערובת בצל למחבת. להפחית את החום בינוני; לבשל 3 דקות או עד הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 1/2 תערובת מלח ויוגורט למחבת; מבשלים 3 דקות או עד מחומם, ערבוב לעתים קרובות.
כפית 1/2 תערובת יוגורט כוס על כל אחד 6 צלחות. למעלה כל מנה עם 3 חתיכות עוף.
מפזרים כל מנה עם כ 2 1/2 כפות אננס, 1 כפית אגוזי קשיו קצוצים, ו 1 כפית כוסברה. מסדרים 4 פיתות על כל צלחת.