עוף פפריקש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך זרעי קימל, קצפת, בצל קצוץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. וזה טוב. נסו עוף פפריקש, עוף פפריקש, ו עוף פפריקש (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן קנולה חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף עוף; לבשל 5 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר מהמחבת, ולהתחמם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל, פלפל ושום למחבת; מטגנים 4 דקות או עד למכרז. להחזיר עוף למחבת. מערבבים בשמנת ושאר החומרים; כיסוי ומבשלים 5 דקות או עד העוף נעשה רוטב הוא עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק