עוף פקאן בחמאה
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: עוף פקאן בחמאה, עוף פקאן בחמאה, ו עוף פקאן בחמאה.
הוראות
מניחים כל חזה עוף בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף בעדינות לשטח עם פטיש בשר או אובייקט שטוח כבד אפילו 1/3 אינץ ' עבה.
בקערה רדודה מוסיפים את העוף ואת חלב החמאה. לכסות ולשרות במשך 1 שעה במקרר.
במעבד מזון, דופק פקאן עד הקרקע דק.
מעבירים את הפקאן לצלחת גדולה עם מסגרת ומוסיפים את פירורי לחם הפנקו.
הסר חזה עוף במרינדה מן החמאה ולנער עודף. לטבול עוף בתערובת לחם, ציפוי שווה שני הצדדים.
במחבת nonstick גדולה, שמן חום.
מוסיפים שדיים מצופים בפירורי לחם ומטגנים רדודים כ-4 עד 5 דקות בכל צד עד להזהבה בצבע.
הסר מן השמן לניקוז על מגבות נייר. מיד מתבלים במלח ופלפל ומניחים על מגש של מנות בודדות.
מגישים אותו עם סלט טעים לארוחה סופר טעים. תהנו!