עוף פרג של בטסי
אם יש לך קרם, קרקרים עגולים חמאה, קרם מרוכז של מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי פרג אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קובלר אוכמניות קל של BJ כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), עוגות קוקוס מיני הזוכה עם קרום פרג, מילוי צימוקים מוסקט, וזיגוג פטרוזיליה עם קוקוס קלוי, פשתן ופרג טופי, ורדים אורגניים, ו עוף פרג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני-גבוה. להפחית את החום, לבשל עוף, הופך פעם אחת, עד כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור. להפריש להתקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס, ומניחים בקערה עם שמנת של מרק עוף ופטריות, והשמנת החמוצה. מערבבים עד מעורבב היטב, ולאחר מכן להעביר תערובת לתבנית אפייה רדודה 9x13 אינץ'. בקערה נפרדת, לשלב את הקרקרים המרוסקים עם פרג. ממיסים חמאה במיקרוגל במשך 30 שניות, או בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים חמאה לתוך תערובת קרקר, ולהפיץ באופן שווה על העוף.
אופים עוף בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד מחומם דרך ושחמה קלות על גבי.