עוף פריך ופאי אספרגוס
לכי לחנות ותרימי חזה עוף, ידית חמאה, אספרגוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פשטידת עוף ואספרגוס עם קרום תפוחי אדמה אפוי, אספרגוס ואגוזי פילו פאי (Akan אספרגוס בקלאווה) עם רוטב Avgolemono, ו אספרגוס עם פריך Pancetta.
הוראות
מורחים את העוף באופן שווה בתבנית אפייה רדודה. נקודה עם חצי חמאה וגריל במשך 7-10 דקות, מפנה מדי פעם עד מבושל דרך. בינתיים, לשים את הירקות בקערה ושופכים קומקום של מים רותחים עליהם. השאר עבור 2-3 דקות, ולאחר מכן לנקז.
פזר את הירקות ואת החזיר על העוף, לגזום על frache crme ועונה לפי הטעם.
מפזרים על פירורי הלחם, נקודה עם חמאה שנותרה, ולאחר מכן להחליק מתחת לגריל במשך 5 דקות יותר עד מחומם דרך והציפוי הוא פריך.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות Chateau שנטל הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג