עוף פרלין
עוף פרלין עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: בראוניס פרליין עם ציפוי פרלין, עוף פרלין בסיר קרוק, ו עוגת פרלין אפרסק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים קמח בקערה רדודה ולחץ על רצועות עוף לתוך הקמח; הקש כדי להסיר עודף קמח.
לטבול עוף מקומח בביצה ושוב מעיל עם קמח.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני. רצועות עוף מטוגנות מחבת עד חום זהוב והבשר כבר לא ורוד בפנים, על 5 דקות לכל צד; לנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני ומערבבים בסוכר חום, סירופ מייפל, פקאנים ותבלינים קריאולים. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים 1 דקה.
מניחים רצועות עוף לתוך תבשיל תבשיל מוכן; לשפוך רוטב פרלין על עוף ולזרוק עוף למעיל עם רוטב.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע, 10 עד 15 דקות.