עוף פרמזן
עוף פרמזן לוקח כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 835 קלוריות. אם יש לכם שום, פטרוזיליה, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קל פרמזן אצבעות עוף ועוטפת עוף פרמזן, Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, ו העוף פרמזן הטוב ביותר.
הוראות
חתיכות עוף טפיחה יבש: לטפוח חתיכות עוף יבש עם מגבות נייר. ללטף את חתיכות העוף יבש יעזור חתיכות עוף יש לחם פריך כאשר אפוי.
הכן חמאה מומסת ופירורי לחם: בקערה קטנה, מערבבים את השום הטחון לתוך החמאה המומסת. בקערה אחרת מערבבים יחד את פירורי הלחם, פרמזן, פטרוזיליה, מלח, מלח שום, תיבול איטלקי ופלפל.
לדלות חתיכות עוף בתערובת חמאה ופרמזן: חתיכה אחרי חתיכה, לטבול את חתיכות העוף לתוך חמאה מומסת שום, ולאחר מכן לדלות לתוך תערובת פירורי לחם פרמזן למעיל.
שים לב שאם חתיכות העוף שלך קרות, הן עלולות לגרום לחמאה המומסת להתעבות, ולהשאיר יותר מדי חמאה תקועה חתיכות העוף. אם אתה רואה את זה קורה, רק לחמם את החמאה.
מניחים עוף על צלחת צלייה:
מניחים חתיכות עוף מצופות על מנת צלחת צלייה 9x13 (או גדול יותר). נסה להשאיר מקום קטן בין כל חתיכה. (ייתכן שיהיה עליך להשתמש במחבת צלייה אחת יותר.)
טפטוף עם חמאת שום שנותרה.
אופים חשופים ב 232° 15 דקות, או עד עוף מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור. שים לב כי העוף יקבל הרבה יותר השחמה בצד התחתון מאשר בחלק העליון.