קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

Hotdish עוף ואורז בר קלאסי מ ' השולחן המערבי החדש

Hotdish עוף ואורז בר קלאסי מ ' השולחן המערבי החדש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף קלאסי אורז בר Hotdish מ 'השולחן המערב התיכון החדש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר עוף, כרישה, גבינת צ'דר מיושנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו Hotdish עוף ואורז בר קלאסי, צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק מ ' השולחן המערבי החדש, ו כרוב פריך עם פרג מ ' השולחן המערבי החדש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את האורז במסננת בסדר-mesh ולשטוף אותו תחת מים זורמים קרים, מרשרש את האורז עם היד שלך עד המים זורמים ברור.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מעבירים את האורז לקערה בינונית, ומוסיפים מים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את כל פיסות שחורות או גרעינים צפים, לשפוך את האורז בחזרה לתוך המסננת לנקז, ולאחר מכן לשים אותו בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
הוסף 1 1/4 כוסות מים, קמצוץ של מלח, ואת עלה דפנה, ולהביא לרתיחה. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך. קיטור במשך 25 דקות, או עד שהאורז רך והמים התאדו.(אם הנוזל נשאר לאחר האורז נעשה, לנקז אותו מסננת.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בעוד האורז מבשל, לחמם את החמאה במחבת גדולה, גבוהה צדדית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את כרישה וסלרי, ומתבלים עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים עד מכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
8
מוסיפים את הקמח לירקות ומערבבים עד בשילוב טוב עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
9
יוצקים את החלב ולהביא לרתיחה, לטאטא כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוסיפים את השמנת, מניית עוף, טימין, אגוז מוסקט, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה עד טעם floury מתפוגג, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים את העוף המבושל, אורז בר (פחות עלה המפרץ), וחצי מהגבינה, ומחממים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושלעוף מבושל
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
12
שים את הקרקרים המרוסקים בשקית ניילון כבדה והוסף 1/4 כפית פלפל ושמן הזית. לנער לשלב, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
לכריכהלכריכה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
13
לשפשף צלחת אפייה 9 × 13 אינץ ' עם שכבה דקה של חמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
14
יוצקים את תערובת hotdish לתוך המנה העליון עם הגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
15
אופים במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
משוך את המנה מהתנור, מפזרים את תערובת הקרקר באופן שווה על גבי, ואופים עד הקרקרים הופכים חום זהוב כהה ואת בועות hotdish במרכז, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
מגישים באופן מיידי.
18
הערות: אם יש לך שאריות רוטב על היד, בכל האמצעים להשתמש בו במקום של ציר עוף במתכון זה.אתה יכול להשתמש עוף צלייה בסופרמרקט עבור עוף מבושל, אבל במקרה זה, להפחית את המלח על ידי 1/4 כפית. אם יש לך מבושל אורז בר על היד, להשתמש 2 כוסות עבור מתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושלעוף מבושל
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרקרי חמאה צמחיים בצפיפות, כגון ריץ או מועדון (כ 2 שרוולים)קרקרי חמאה צמחיים בצפיפות, כגון ריץ או מועדון (כ 2 שרוולים)3ביוןסלרי, חתוך לקוביות קטנותסלרי, חתוך לקוביות קטנות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות גבינת גאודה מיושנת או גבינת צ'דר מיושנת, מגוררתאונקיות גבינת גאודה מיושנת או גבינת צ'דר מיושנת, מגוררת4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוץ בערך בשר עוף מבושלקצוץ בערך בשר עוף מבושל1עלה דפנה מיובשעלה דפנה מיובש3(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1(יכול להיות או להרחיק)עלי טימין יבשים, או 1 1/2 כפיות טריותעלי טימין יבשים, או 1 1/2 כפיות טריות1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2כרישה, חלקים לבנים וירוקים, לחתוך לקוביות קטנות (2 1/2 כוסות)כרישה, חלקים לבנים וירוקים, לחתוך לקוביות קטנות (2 1/2 כוסות)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף, חנות דל נתרן-קנה או תוצרת ביתציר עוף, חנות דל נתרן-קנה או תוצרת בית0(יכול להיות או להרחיק)מוסקט מגורדמוסקט מגורד2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז בר טבעיאורז בר טבעי6(חוֹרֶף)(3/4 מקל) חמאה מומלחת, ועוד, בטמפרטורת החדר, לתבנית האפייה(3/4 מקל) חמאה מומלחת, ועוד, בטמפרטורת החדר, לתבנית האפייה6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים משובח ופלפל שחור טחון טרימלח ים משובח ופלפל שחור טחון טרי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת