עוף פרמזן
פרמזן עוף דורש כ-57 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 475 קלוריות, 53 גרם חלבון ו-11 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 41 מעריצים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. גשו לסופר וקנו פלפל, לחם, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 90%, המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן, אצבעות פרמזן קלות עוף פרמזן ועטיפות עוף פרמזן, ואצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות פרמזן עוף.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מניחים את הלחם בקערת מעבד מזון ומעבדים עד שנוצרים פירורים עדינים, כ-25 עד 30 שניות.
מניחים את הפירורים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 12 דקות, עד להזהבה. (תסיים עם כ-1 1/3 כוסות פירורים קלויים.)
בקערה בינונית, זורקים את הפירורים עם אורגנו, אבקת שום, פפריקה, 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. בקערה אחרת מקציפים את החלבונים והחלב יחד. בקערה שלישית מערבבים יחד את הקמח, ואת 1/4 כפית המלח הנותרת ו-1/4 כפית פלפל שחור. טובלים כל חתיכת עוף, חתיכה אחת בכל פעם, בקמח, מנערים עודפים, ואז ביצה, ואז פירורי לחם, מנערים עודפים.
מגבירים את טמפרטורת התנור ל-400 מעלות.
מניחים חזה לחם בתבנית זכוכית ומרססים מכל צד בספריי בישול, כ-5 שניות בסך הכל לכל צד.
אופים את השדיים עד שהם מבושלים והפירורים משחימים, כ-15 דקות. משטחים ברוטב מרינרה, מוצרלה ופרמזן ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, עד שהגבינה מבעבעת.
מקור מצוין ל: חלבון, ויטמין A, ריבופלבין, ניאצין, ויטמין B6, ויטמין C, סידן, ברזל, זרחן, סלניום
מקור טוב ל: תיאמין, ויטמין B12, חומצה פנטותנית, יוד, מגנזיום, מנגן, אשלגן, אבץ
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, יין ברברה
קיאנטי, מונטפולצ'יאנו ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי עבור פרמזן עוף. כאשר עוף משולב עם רוטב עגבניות וגבינה, הוא יכול להתמודד עם יין אדום קל או בינוני. מכיוון שמדובר במנה איטלקית-אמריקאית, הלכנו על יינות איטלקיים. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
![לואי רודרר קריסטל ברוט]()
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.