עוף פרמזן עם לינגוויני וברוקולי
המתכון עוף פרמזן עם לינגוויני וברוקולי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 445 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי שום, גבינת מוצרלה עם חלב, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ברוקולי ועוף בייקון אלפרדו לינגוויני, פרמזן עוף וברוקולי, ו פרמזן לימון עוף וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
לטבול עוף, חזה 1 בכל פעם, בחלב, ולאחר מכן בציפוי מגורד, פונה באופן שווה מעיל שני הצדדים של כל שד.
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים ומערבבים 3 דקות.
להוסיף עוף; לבשל 3 דקות. בכל צד.
מוסיפים רוטב עגבניות, פטריות ופלפל; מכסים. מבשלים 15 דקות. או עד עוף נעשה (165F).
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול כפי שמכוון על החבילה, השמטת מלח והוספת ברוקולי למים הרותחים עבור 2 דקות האחרונות.
מפזרים מוצרלה על עוף; לבשל 2 עד 3 דקות. או עד מוצרלה נמס.