עוף פרמזן עם לינגוויני וברוקולי
עוף פרמזן עם לינגוויני וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך חלב, ברוקולי חתכים, רוטב עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. נסו עוף פרמזן עם לינגוויני וברוקולי, ברוקולי ועוף בייקון אלפרדו לינגוויני, ו פרמזן עוף וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
לטבול עוף בחלב ולאחר מכן בציפוי מגורד, הופך פרווה שווה שני הצדדים של כל שד.
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים ומערבבים 3 דקות.
להוסיף עוף; לבשל 3 דקות. בכל צד.
מוסיפים רוטב עגבניות, פטריות ופלפל; מכסים. מבשלים 15 דקות. או עד העוף נעשה (165 מעלות F).
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול לפי ההוראות על החבילה, הוספת ברוקולי מים רותחים עבור 2 דקות האחרונות.
מפזרים מוצרלה על עוף; לבשל 2 עד 3 דקות. או עד מוצרלה נמס.