עוף פרמזן עם סמרטוטי פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פרמזן עוף עם סמרטוטי פסטה. מנה זו מכילה סביב 63 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 891 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, שום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סמרטוטי פסטה עם פטריות בר וכרוב ניצנים מתכון, פסטה עוף בפרמזן, ו עוף פרמזן עם פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 246°. בקערה רדוד למיקרוגל, מערבבים יחד 3 שיני שום, 1/2 כפית מלח מתובל, 3 כפות שמן וחמאה. מיקרוגל שנחשף על 1 דקה גבוהה או עד החמאה נמסה; מערבבים.
בקערה רדודה נוספת, מערבבים יחד פירורי לחם וגבינה מגוררת. חתיכות עוף מעיל עם תערובת שום; מעיל עם תערובת פירור.
מקום במחבת ungreased 15x10x1 אינץ'.
אופים כ 20 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר נחתך. בינתיים, לבשל אטריות לזניה שבורות כפי שהורה על החבילה.
ב מחבת 10 אינץ', חום 1/4 כוס שמן על חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף 1 שום שן; לבשל ומערבבים 1 דקה או עד מכרז. מערבבים תרד 1/2 כפית מלח מתובל. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד תרד מבושל.
מוסיפים אטריות מבושלות, עגבניות ובזיליקום קצוץ; מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם.
מגישים תערובת פסטה עם עוף.
מקשטים עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן מגולחת.