גבינת אבוקדו ועזים ממולאים פטריות
פטריות ממולאות אבוקדו ועזים עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לך לחנות ותביא טחינה של פלפל, קשיו, פטריות שטוחות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו טארט אספרגוס עם פטריות בלסמיות וגבינת עזים, ברוסקטה גבינה עם אבוקדו, אפונה ועזים, ו כריכי אבוקדו ועזים שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 230c / 210c מאוורר / 232° / סימן גז
מקלפים את הפטריות, מתבלים בפלפל שחור ומניחים בצד.
וילט התרד. יש לשטוף אותו במסננת, ואז לשפוך kettleful של מים רותחים על זה כדי לנבול אותו. לסיים עם מים קרים כדי לקרר אותו, ואז לסחוט כמה שיותר מים החוצה ככל האפשר, ואז לקצוץ ולהתפשט על הפטריות.
מפזרים קצת אגוזים על כל פטריה, ואז למעלה עם פרוסות של אבוקדו וכמה גבינת עיזים. מתבלים עם פלפל ואופים במשך 15 דקות עד שהפטרייה מבושלת.
מגישים עם סלט ירוק או ירקות.