עוף פרמזן קרמי לשניים
המתכון עוף פרמזן שמנת לשניים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתאים ל-45 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 22 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, ירקות, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, עוף ופטריות פרמזן שמנת, ו עוף קרבונרה עם פרמזן קרבונרה (ללא ביצה).
הוראות
מערבבים פירורי קרקר ו 1 כף. פרמזן על צלחת קטנה. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטבול בתערובת פירור, הופך פרווה שווה שני הצדדים של כל שד. לחץ פירורים בעדינות לתוך עוף כדי לאבטח.
להביא מרק 1 כוס ומים להרתיח בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
הוסף אורזו; מבשלים על חום בינוני-נמוך 9 דקות. או עד רוב הנוזל נספג אורזו הוא רך. בינתיים, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים עוף; מבשלים 5 עד 6 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F).
הסר עוף ממחבת, שמירה על טפטוף במחבת; לכסות עוף כדי להתחמם.
מוסיפים Neufchatel ומרק שנותר לטפטוף במחבת. מביאים רק לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מבשלים 3 דקות. או עד הרוטב מעובה, ערבוב לעתים קרובות. בינתיים, מוסיפים ירקות לתערובת orzo; מבשלים 2 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות.
תערובת orzo כפית על 2 צלחות הגשה; למעלה עם עוף. מערבבים פרמזן הנותרים לתוך רוטב Neufchatel; כפית על עוף.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.