עוף צ'ילה ורדה היא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. אם יש לכם פלפל חלב, מלח כשר, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עוף צ'ילה ורדה, עוף צ'ילה ורדה, ו Tamales De Pollo Con Chile Verde-ירוק צ'ילה עוף Tamales (מתכונים דומים).
הוראות
1
ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר ולחתוך אותו לחתיכות 1-1 / 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מניחים בקערה גדולה, מוסיפים את המלח והפלפל הנמדדים, וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מוסיף את chiles Anaheim, poblanos, פלפל חאלב, כמון, ופפריקה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפלפלים הם מכרז, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהיים
פלפל חאלב
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
נוזל-אונקיות מים טריים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
12
מוסיפים את תערובת העוף-בצל השמורה, עגבניות, מרק עוף, תפוחי אדמה, אורגנו, מקל קינמון לסיר ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתעבה ותפוחי האדמה רכים, על 1 1/2 שעות.מערבבים בכוסברה, טעם, ומתבלים במלח לפי הצורך.שיוך משקאות: עם השילוב של ירקות אדמתיים ותבלינים אסרטיביים, מנה זו קוראת למשהו קצת אקזוטי כמו FMC 2005, צ ' נין בלאן יבש מן מאסטר דרום אפריקה של ענבים קן פורסטר. מורכב עם עשבי תיבול, אדמה, פירות, טוסט, יין מוסווה קלות הוא מתוק מגע, אשר ירגיע כל spiciness בצ ' ילה ורדה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
Chenin Blanc
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ליקר רימונים או מיץ חמוציות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ענבים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות