עוף צ'יפוטלה מבושל איטי ופינטוס עם אורז ספרדי
המתכון לבישול איטי עוף צ'יפוטלה ופינטוס עם אורז ספרדי יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 10 שעות ו-15 דקות. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מים, תערובת רוטב עוף, אל צ'ילי הזקן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בישול איטי צ'יפוטלה עוף ואורז, בישול איטי צ'יפוטלה-ירכיים עוף ליים אורז ואפונה ג' מייקני, ו אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף, שעועית פינטו, צ 'ילי ירוק, צ' ילי צ ' יפוטלה ותערובת רוטב(יבש) על מנת המפורטים 3 - עד 3 1/2-סיר איטי ליטר.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
כ -30 דקות לפני ההגשה, לעשות אורז ספרדי לערבב לפי הוראהאשפה, באמצעות מים ושמן.
בינתיים, בעדינות לערבב עגבניות לתוך תערובת עוף.
כדי לשרת, כפית על 1 1/4 תערובת עוף כוסות מעל 1/2 כוס אורז.