עוף צ'יפס אופים
אופה צ'יפס עוף היא תוספת שמגישה 16. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 103 גרם שומן, ובסך הכל 1065 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, מיונז, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 52%. מתכונים דומים: לא לאפות מנטה צ'יפס שופע, לא לאפות מנטה צ'יפס שופע, ו תירס צ'יפס בשר אופים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים את העוף, הסלרי, השקדים והבצל הירוק בקערה גדולה ומערבבים היטב. בקערה נפרדת משלבים מיונז, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים עד שמנת.
מערבבים את התערובת עם תערובת העוף ומערבבים יחד.
מניחים את התערובת בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ואופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות, או עד שהיא מבעבעת.
מוציאים מהתנור, מכסים בפירורי צ ' יפס וגבינה ומחזירים לתנור.
מחממים עד שהגבינה נמסה לחלוטין.