קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

עוף צלוי.

עוף צלוי.
אם יש לכם ציר עוף, שאלוט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף צלוי עשבי תיבול, עוף צלוי עם לימון ועשב, ו עוף צלוי עשבי תיבול וירקות.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את הפנצ 'טה במחבת כבדה ומטגנים בעדינות עד פריך אם אתה מתחיל את הפנצ' טה לאט מחבת קרה אתה לא צריך להוסיף שמן. הרם החוצה עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף שאלוט למחבת, צריך להיות קצת שומן pancetta שמאל, ואז מטגנים במשך 10-15 דקות עד הזהב ומתחיל לרכך. להטות את שאלוט לתוך פח הקלייה הגדול ביותר שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לשפשף את שמן הזית על שתי התרנגולות, מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ואז להתכרבל התרנגולות לתוך הפח. צלי במשך 1 שעות 20 דקות עד הזהב מבושל דרך. כדי לבדוק שהם מבושלים, לנקב את הירכיים עד העצם המיצים צריכים לרוץ ברורים. הרם את התרנגולות על צלחת או פח אחר, לכסות בנייר כסף ולנוח בזמן שאתה מסיים את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
שים את בדיל הקלייה ישירות על הכיריים ומערבבים במניה. בועה במשך כמה דקות, גירוד כל פיסות תקועות, ואז מערבבים את האפונה, pancetta ורוב טרגון קצוץ. בועה במשך כמה דקות יותר עד האפונה מבושלים, ואז העונה ולהושיב את התרנגולות בחזרה על גבי, או להעביר הכל צלחת הגשה אם אתה רוצה מצגת חכמה יותר. לפזר את התרנגולות עם טרגון הנותרים, ומגישים עם תפוחי אדמה פירה, ז ' קט או קלוי, או תפוחי אדמה חדשים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים