קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

עוף צלוי.

עוף צלוי.
אם יש לכם ציר עוף, שאלוט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף צלוי עשבי תיבול, עוף צלוי עם לימון ועשב, ו עוף צלוי עשבי תיבול וירקות.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את הפנצ 'טה במחבת כבדה ומטגנים בעדינות עד פריך אם אתה מתחיל את הפנצ' טה לאט מחבת קרה אתה לא צריך להוסיף שמן. הרם החוצה עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הוסף שאלוט למחבת, צריך להיות קצת שומן pancetta שמאל, ואז מטגנים במשך 10-15 דקות עד הזהב ומתחיל לרכך. להטות את שאלוט לתוך פח הקלייה הגדול ביותר שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לשפשף את שמן הזית על שתי התרנגולות, מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ואז להתכרבל התרנגולות לתוך הפח. צלי במשך 1 שעות 20 דקות עד הזהב מבושל דרך. כדי לבדוק שהם מבושלים, לנקב את הירכיים עד העצם המיצים צריכים לרוץ ברורים. הרם את התרנגולות על צלחת או פח אחר, לכסות בנייר כסף ולנוח בזמן שאתה מסיים את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
שים את בדיל הקלייה ישירות על הכיריים ומערבבים במניה. בועה במשך כמה דקות, גירוד כל פיסות תקועות, ואז מערבבים את האפונה, pancetta ורוב טרגון קצוץ. בועה במשך כמה דקות יותר עד האפונה מבושלים, ואז העונה ולהושיב את התרנגולות בחזרה על גבי, או להעביר הכל צלחת הגשה אם אתה רוצה מצגת חכמה יותר. לפזר את התרנגולות עם טרגון הנותרים, ומגישים עם תפוחי אדמה פירה, ז ' קט או קלוי, או תפוחי אדמה חדשים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים