עוף צלוי.
אם יש לכם ציר עוף, שאלוט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף צלוי עשבי תיבול, עוף צלוי עם לימון ועשב, ו עוף צלוי עשבי תיבול וירקות.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
שים את הפנצ 'טה במחבת כבדה ומטגנים בעדינות עד פריך אם אתה מתחיל את הפנצ' טה לאט מחבת קרה אתה לא צריך להוסיף שמן. הרם החוצה עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
הוסף שאלוט למחבת, צריך להיות קצת שומן pancetta שמאל, ואז מטגנים במשך 10-15 דקות עד הזהב ומתחיל לרכך. להטות את שאלוט לתוך פח הקלייה הגדול ביותר שלך.
לשפשף את שמן הזית על שתי התרנגולות, מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ואז להתכרבל התרנגולות לתוך הפח. צלי במשך 1 שעות 20 דקות עד הזהב מבושל דרך. כדי לבדוק שהם מבושלים, לנקב את הירכיים עד העצם המיצים צריכים לרוץ ברורים. הרם את התרנגולות על צלחת או פח אחר, לכסות בנייר כסף ולנוח בזמן שאתה מסיים את הירקות.
שים את בדיל הקלייה ישירות על הכיריים ומערבבים במניה. בועה במשך כמה דקות, גירוד כל פיסות תקועות, ואז מערבבים את האפונה, pancetta ורוב טרגון קצוץ. בועה במשך כמה דקות יותר עד האפונה מבושלים, ואז העונה ולהושיב את התרנגולות בחזרה על גבי, או להעביר הכל צלחת הגשה אם אתה רוצה מצגת חכמה יותר. לפזר את התרנגולות עם טרגון הנותרים, ומגישים עם תפוחי אדמה פירה, ז ' קט או קלוי, או תפוחי אדמה חדשים מבושלים.