קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

עוף צלוי בטעם תפוז

עוף צלוי בטעם תפוז
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? עוף צלוי בטעם תפוז יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 814 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 61 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך שום, עוף, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוף צלוי-עשב משחק, סלמון צלוי ברוטב תפוז-עשב, ו ירך חזיר צלוי ברוטב תפוז-עשב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
יוצקים את מרק העוף למחבת קלייה קטנה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
לשחרר את העור מן השדיים והירכיים של העוף. דחוף את חתיכות החמאה באופן שווה מתחת לעור של העוף, והכנס למחבת הצלייה. לסחוט את החצאים הכתומים על העוף, ולדחוף את החצאים הכתומים לתוך חלל העוף. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
כתוםכתום
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
מפזרים את העוף עם מלח ופלפל לפי הטעם, ואז לשפשף את השום טחון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שום טחוןשום טחון
עוף שלםעוף שלם
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
טפטוף חמאה מומסת על כל העוף, ואז להניח את עשבי התיבול על השד וסביב הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
6
מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. לחשוף ולהוסיף את העוף עם מיצי המחבת. המשך לבשל עד שהעוף אינו ורוד יותר, או עד שמדחום בשר מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך קורא 165 מעלות F (74 מעלות C), 1 עד 2 שעות. תרטיב את העוף כל 10 עד 15 דקות אחרי שתחשוף אותו. לאחר מבושל, לאפשר את העוף לנוח מהתנור במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת