עוף צלוי במלח
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 54 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו-עוף 4 קילו, marjoram, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Branzino כולו צלוי במלח, מלח צלוי כל סנאפר אדום, ו בוטנים קלויים עם מלח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו 15x11 " מחבת צלייה עם נייר, אם תרצה. Stuffherbs לתוך חלל עוף; לקשור רגליים looselytogether. תכניס את הכנפיים למטה.
מניחים מלח וחלבונים ביצה גדולקערה. השתמש בידיים שלך כדי למזג היטב, לישה כדי לרכך מעט, about4 דקות. לארוז 1/3 של תערובת מלח עלטום של פאן.
מניחים עוף למעלה. תערובת מלח Packremaining מעל aroundchicken כדי לסגור לחלוטין.
צלוי עד מדחום רושם165°F כאשר מוכנס דרך המלח לתוך החלק העבה ביותר של הירך, about70 דקות.
תן מנוחה במשך 10 דקות.לפצח מלח עם החלק האחורי של סכין orwooden כף.
הסר מלח ועורמן עוף; להעביר בשר לעבודה פני שטח. לגלף ולשרת.