עוף צלוי בסגנון מרוקאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי בסגנון מרוקאי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 100 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1326 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם כורכום, קינמון טחון, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי בסגנון מרוקאי, עוף צלוי בסגנון מרוקאי ותפוחי אדמה, ו עוף צלוי בסגנון מרוקאי עם ירקות.
הוראות
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור; מחממים ל 204°.
מקציפים חמאה, דבש, קינמון, וכורכום בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר 1/4 כוס דבש חמאה קערה קטנה; מילואים.
מניחים עוף על מתלה במחבת צלייה.
מברשת עם כמה חמאת דבש הנותרים; מפזרים מלח ופלפל. עוף צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 74° עד 170 ° F, צחצוח מדי פעם עם חמאת דבש כיסוי רופף עם נייר אם השחמה מהר מדי, על 1 שעה 10 דקות.
מגישים עם חמאת דבש שמורה.