קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

עוף צלוי בסיסי

עוף צלוי בסיסי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף צלוי בסיסי. , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1432 קלוריות , 114 גרם חלבון ו -103 גרם שומן . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם שום, פרגיות, מלח כשר ופלפל טרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 77% , וזה טוב. הודו צלוי בסיסי , שקדי חזיר צלוי בסיסי (3 נקודות Ww) , וקדי חזיר בסיסיים צלויים (3 נקודות Ww) דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מפזרים את החלק הפנימי של הפרגיות בנדיבות במלח ופלפל. ממלאים כל ציפור ב-3 ענפי טימין, 2 שיני שום, עלה דפנה, בצל ולימון. בזמן שהתרנגולות מבשלות, זה יעזור לשמור עליהן לחות וגם לתת טעם לציפור מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
בעזרת חוט מטבח, קשרו את רגליה של כל ציפור, ולאחר מכן תחב את קצות הכנפיים מתחת לכל גוף כך שיתבשל באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
מניחים את הציפורים על רשת צלייה מעל מגש צלייה ואז מפזרים עליהן מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5
מכניסים לתנור וצולים 15 דקות. לאחר מכן הפחיתו את הטמפרטורה ל-375 מעלות פרנהייט ומבשלים עד שמדחום קריאה מיידית המוכנס למפרק בין הרגל והירך רושם 165 מעלות פרנהייט, כשעה נוספת. כשהעוף מוכן, העור יהיה פריך וזהוב ומיצי העוף יתבהרו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)