קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

עוף צלוי בריח רוזמרין

עוף צלוי בריח רוזמרין
מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מגיש 20 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, רוזמרין, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו בישול איטי Rotisserie לימון - רוזמרין עוף, עוף בגריל רוזמרין ברקת, ו תנור רוזמרין ברקת עוף מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול לשלב את החומרים מי מלח. מערבבים היטב כדי לפזר את הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לטבול את העוף במי מלח, השד בצד למטה, ומקרר במשך 6 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
3
הכן את הגריל לבישול עקיף על חום בינוני (350 עד 232°).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
הסר את העוף מהסיר וזרוק את המלח. ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר. מסבך את העוף עם חוט קצבים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
בעקבות הוראות גריל, לאבטח את העוף באמצע רוק rotisserie, לשים את הרוק במקום, ולהפעיל את המנוע.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מניחים מחבת נייר חד פעמית גדולה מתחת לתרנגולת כדי לתפוס את הטפטוף. מבשלים את העוף על חום בינוני עקיף, עם המכסה סגור, במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אם הגריל שלך יש צורב אינפרא אדום בחלק האחורי של הגריל, לאחר 1 שעה של בישול, להדליק את המבער ולהגדיר אותו לחום בינוני (עוזב את מבערים חיצוניים רגילים על בינוני ואת המבערים באמצע כבוי). אם הגריל שלך אין צורב אינפרא אדום, להמשיך לבשל את העוף כפי שאתה עושה. כך או כך, לבשל את העוף עד פני השטח הוא חום זהוב עמוק ואת הטמפרטורה הפנימית מגיע 160 עד 74° בחלק העבה ביותר של הירך (לא נוגע העצם). זה צריך לקחת 10 עד 20 דקות עם מבער אינפרא אדום ו 20 עד 30 דקות ללא צורב אינפרא אדום. שים לב שהעור של העוף לא נשרף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
כאשר העוף מבושל לחלוטין, לכבות את מנוע rotisserie ולהסיר את הרוק מן הגריל. להטות את העוף זקוף על מחבת לסכל כך הנוזל שהצטבר בחלל התרנגולות נשפך לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תן מנוחה במשך 10 עד 15 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה 5 עד 10 מעלות במהלך תקופה זו.)
10
מעבירים את העוף מהרוק ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
חותכים לחתיכות הגשה.
12
מגישים חמים.