קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

עוף צלוי ותפוחי אדמה

עוף צלוי ותפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף קלוי ותפוחי אדמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1044 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 70 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, מיץ לימון, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו עוף צלוי במחבת אחת ותפוחי אדמה, עוף צלוי ותפוחי אדמה, ו נקניק עוף צלוי ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
אפשר לתרנגולת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בקערה קטנה או הכנת מיני, מערבבים יחד את החמאה עם רוזמרין, טימין, שום, מלח ופלפל. לטף את העוף יבש עם מגבות נייר, ולאחר מכן לשפשף את העוף בכל רחבי עם 3 כפות של חמאת הערווה. הערה של קוק: ודא עוף יבש. תחליקי חלק מהחמאה מתחת לעור החזה. לקשור את רגלי העוף יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
במחבת קלייה קטנה, יוצקים את היין הלבן ומניחים את צד חזה העוף למטה. צלי במשך 15 דקות. בקערה בינונית, מתבלים את תפוחי האדמה במלח, ופלפל וטפטוף בשמן למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר את מחבת הקלייה מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר את העוף לצלחת הופך אותו השד בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
צחצח את שאר החמאה על גבי העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
מוסיפים את תפוחי האדמה לתחתית המחבת ומניחים את העוף למעלה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325 מעלות F, ומחזירים את העוף לתנור כדי לסיים את הקלייה עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך הפנימית, לא נוגע בעצם, מגיע ל-160 מעלות F, כ-1 שעה יותר. לאחר ביצוע, להסיר את העוף ללוח גילוף ולתת לנוח 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר את תפוחי האדמה לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
החזירו את מחבת הצלייה אל הכיריים בחום גבוה. Deglaze המחבת עם מיץ לימון, גירוד את החתיכות דבוקות לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1
מניחים פרוסות עוף על צלחת עם תפוחי אדמה לטפטף את רוטב המחבת על שניהם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי