עוף צלוי ותפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף קלוי ותפוחי אדמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1044 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 70 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, מיץ לימון, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו עוף צלוי במחבת אחת ותפוחי אדמה, עוף צלוי ותפוחי אדמה, ו נקניק עוף צלוי ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
אפשר לתרנגולת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 עד 60 דקות.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
בקערה קטנה או הכנת מיני, מערבבים יחד את החמאה עם רוזמרין, טימין, שום, מלח ופלפל. לטף את העוף יבש עם מגבות נייר, ולאחר מכן לשפשף את העוף בכל רחבי עם 3 כפות של חמאת הערווה. הערה של קוק: ודא עוף יבש. תחליקי חלק מהחמאה מתחת לעור החזה. לקשור את רגלי העוף יחד עם חוט מטבח.
במחבת קלייה קטנה, יוצקים את היין הלבן ומניחים את צד חזה העוף למטה. צלי במשך 15 דקות. בקערה בינונית, מתבלים את תפוחי האדמה במלח, ופלפל וטפטוף בשמן למעיל.
הסר את מחבת הקלייה מהתנור.
הסר את העוף לצלחת הופך אותו השד בצד.
צחצח את שאר החמאה על גבי העוף.
מוסיפים את תפוחי האדמה לתחתית המחבת ומניחים את העוף למעלה.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325 מעלות F, ומחזירים את העוף לתנור כדי לסיים את הקלייה עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך הפנימית, לא נוגע בעצם, מגיע ל-160 מעלות F, כ-1 שעה יותר. לאחר ביצוע, להסיר את העוף ללוח גילוף ולתת לנוח 10 דקות לפני גילוף.
הסר את תפוחי האדמה לקערת הגשה.
החזירו את מחבת הצלייה אל הכיריים בחום גבוה. Deglaze המחבת עם מיץ לימון, גירוד את החתיכות דבוקות לתחתית המחבת.
מניחים פרוסות עוף על צלחת עם תפוחי אדמה לטפטף את רוטב המחבת על שניהם.