עוף צלוי כפול שתיים
צלי עוף פעמיים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, פטריות כמו כפתור, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 74%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: מאחורי הזמנים, ניו יורק טיימס פאי פקאן, ו צמחוני טיימס' סניקרדודלס.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
טפחו על התרנגולות עם מגבות נייר. מתבלים את החללים במלח ופלפל. בקערה גדולה שלבו את הבצל, הלימון, השום, טימין 1 צרור, עלי דפנה ו -3 כפות שמן זית; מתבלים אותו במלח ופלפל ומערבבים אותו היטב. ממלאים כל ציפור בחצי התערובת. בעזרת חתיכות חוט מטבח בגודל 2 (3 מטר), קושרים כל עוף: תוחבים את קצות הכנף בין הכנפיים לגוף.
שים את נקודת האמצע של החוט מתחת לעוף, הביא את הקצוות למעלה ומסביב לכנפיים, ומשוך אותם חזק לגוף. תביא את הקצוות של החוט מתחת לרגליים, לעטוף את החוט סביבם, למשוך את הרגליים יחד, ולקשור אותם בחוזקה.
מניחים את חזה התרנגולות כלפי מעלה בתבנית צלייה, מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. זורקים את הפטריות סביב העוף, מפזרים מעל את הטימין שנותר, מזלפים עוד קצת שמן זית ומתבלים הכל במלח ופלפל. צולים את התרנגולות במשך 1 עד 1 1/2 שעות; למרוח אותם עם מיצי המחבת כל 20 דקות. העוף נעשה כאשר מדחום קורא 165 מעלות צלזיוס כשהוא מוחדר לחלק העבה ביותר של הירך (הרגליים צריכות להתנועע בקלות בארובות שלהן.)
מוציאים את התרנגולות מהתבנית, מכסים אותן בנייר כסף ונותנים להן לעמוד 10 דקות למנוחה.
מגישים 1 עוף עם הפטריות הקלויות ומיצי המחבת. מקררים את העוף השני לארוחה נוספת.