קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

עוף צלוי כפול שתיים

עוף צלוי כפול שתיים
צלי עוף פעמיים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, פטריות כמו כפתור, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 74%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: מאחורי הזמנים, ניו יורק טיימס פאי פקאן, ו צמחוני טיימס' סניקרדודלס.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
טפחו על התרנגולות עם מגבות נייר. מתבלים את החללים במלח ופלפל. בקערה גדולה שלבו את הבצל, הלימון, השום, טימין 1 צרור, עלי דפנה ו -3 כפות שמן זית; מתבלים אותו במלח ופלפל ומערבבים אותו היטב. ממלאים כל ציפור בחצי התערובת. בעזרת חתיכות חוט מטבח בגודל 2 (3 מטר), קושרים כל עוף: תוחבים את קצות הכנף בין הכנפיים לגוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
שים את נקודת האמצע של החוט מתחת לעוף, הביא את הקצוות למעלה ומסביב לכנפיים, ומשוך אותם חזק לגוף. תביא את הקצוות של החוט מתחת לרגליים, לעטוף את החוט סביבם, למשוך את הרגליים יחד, ולקשור אותם בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
מניחים את חזה התרנגולות כלפי מעלה בתבנית צלייה, מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. זורקים את הפטריות סביב העוף, מפזרים מעל את הטימין שנותר, מזלפים עוד קצת שמן זית ומתבלים הכל במלח ופלפל. צולים את התרנגולות במשך 1 עד 1 1/2 שעות; למרוח אותם עם מיצי המחבת כל 20 דקות. העוף נעשה כאשר מדחום קורא 165 מעלות צלזיוס כשהוא מוחדר לחלק העבה ביותר של הירך (הרגליים צריכות להתנועע בקלות בארובות שלהן.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מוציאים את התרנגולות מהתבנית, מכסים אותן בנייר כסף ונותנים להן לעמוד 10 דקות למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים 1 עוף עם הפטריות הקלויות ומיצי המחבת. מקררים את העוף השני לארוחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות