עוף צלוי מרוקאי של הארווי
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? העוף הצלוי המרוקאי של הארווי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 61 גר' של חלבון, 63 גרם של שומן, וסך הכל 940 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מ Allrecipes יש 8 אוהדים. אם יש לך גזר גמדי, עוף צלוי, allspice הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי בסגנון מרוקאי, עוף צלוי בסגנון מרוקאי, ו עוף צלוי מרוקאי עם משמשים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יחד בקערה את שיני, פלפל, שומר, שומשום, כוסברה, כמון, allspice, אגוז מוסקט, זנגביל והל. תניח בצד.
מניחים את הפפריקה, מיץ לימון, תערובת התבלינים (משלב 2), מלח, מנטה קצוצה, פלפל שחור שיני שום בבלנדר.
הוסף 2 כפות של שמן זית להתמזג עד החומרים מעורבים, על 6 או 8 פולסים. מוסיפים לאט לאט את שמן הזית הנוסף אם התערובת נראית עבה מדי כדי להתפשט. תערובת רק עד תערובת היא משחה חלקה.
מורחים תפוחי אדמה וגזר במחבת צלייה. לשפשף על 1/4 של משחת התבלינים בתוך חלל העוף. לשפשף את שארית הדבק על החלק החיצוני של העוף כולל החלק התחתון.
מניחים את העוף ישירות על גזר ותפוחי אדמה. לנקב את 2 לימונים בכל רחבי עם מזלג, ומניחים אותם לתוך חלל העוף.
אוהל העוף עם רדיד אלומיניום. צולים כ 2 שעות עד החלק העבה ביותר של הירך מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C) ואת המיצים לרוץ ברור.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.